marian morar
m install
nello construct

Handbaliştii turdeni sunt la Cupa eXtrem, la Baia Mare

zamblau eugen

Handbaliştii turdeni se află în aceste zile la un turneu de pregătire care se dispută la Baia Mare, fiind organizat de echipa Extrem. La turneu, alături de handbaliştii de la Potaissa Turda mai participă echipa gazdă – Extrem Baia Mare, CS Seini şi naţionala de juniori a României.

 

În prima zi a turneului (joi), s-au disputat jocurile: Romania (jun) – Potaissa Turda 37-25 (15-16) şi Extrem – CS Seini 26-28 (11-13). Azi dimineaţă, Potaissa Turda a câştigat în faţa celor de la CS Seini cu 32-31 (19-12), iar Extrem a dispus de naţionala de juniori a României cu 32-28 (17-11).

 

Mâine, de la ora 13.00, CS Seini va juca cu naţionala de juniori, iar handbaliştii turdeni vor juca în compania echipei gazdă. În acest moment, după două jocuri, fiecare echipă are câte o victorie. Festivitatea de premiere este programată pentru ora 16.00.

 

În altă ordine de idei, Potaissa Turda are programat un joc amical, pe teren propriu, cu echipa olimpică a României, în 27 august de la ora 18.00, pe terenul din sala de sport a şcolii Gheorghe Bariţiu, din Turda Nouă. Practic, va fi meciul de prezentare a noii echipe de handbal Potaissa Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2