m install
petlinii
nello construct

Rezultat de excepţie al Şah Club Potaissa la Divizia A

zamblau eugen
floris

Şahiştii de la Şah Club Potaiossa Turda au produs surpriza ediţiei din acest an a Diviziei A la şah pe echipe, masculin. Cotaţi cu şanse mari de a retrograda, asta şi datorită faptului că s-a încropit o echipă doar cu jucători din zona Turda-Cluj, şahiştii turdeni au reuşit să se menţină în Divizia A. Şi nu oricum!

 

Şah Club Potaissa a terminat la egalitate cu cele două echipe care au promovat (CSM Lugoj şi CS Otopeni), a învins-o pe ocupanta locului 3 (Conpet Ploieşti) şi a terminat la egalitate cu ocupanta locului 4 (Şah Club Rm.Vâlcea).

 

Clasaţi pe locul 5 (din 8 echipe), turdenii au reuşit să se menţină în Divizia A (al doilea eşalon valoric naţional), în condiţiile în care au deplasat un lot fără rezerve, pentru a se încadra în bugetul avut la dispoziţie.

 

Şah Club Potaissa a avut următoarea componenţă, în ordinea meselor: Alin Toma – 2,5 puncte realizate, Sorin Levai – 2 puncte, Radu Mureşan – 3,5 puncte, Marius Zubac – 4 puncte, Marin Fântână – 1 punct, Mihai Zubac (junior) – 4 puncte. La un astfel de turneu se joacă la şase mese, fiecare echipă cu fiecare. La egalitate la o masă, se acordă 0,5 puncte echipei, la meci câştigat – 1 punct, iar la meci pierdut – 0 puncte. La terminarea celor 6 partide se adună punctele realizate la fiercare masă de joc şi se stabileşte scorul final pe echipe. În cazul în care una dintre echipe are mai multe puncte acumulate, câştigă acel meci şi primeşte 2 puncte în clasament. la egalitate, echipa primeşte 1 punct, iar la meci pierdut – 0 puncte.

 

Rezultatele realizate de turdeni, în ordinea clasamentului final, au fost: 3-3 cu CSM Lugoj, 3-3 cu CS Otopeni, 3,5-2,5 cu Conpet Ploieşti, 3-3 cu Şah Club Rm.Vâlcea, 2-4 cu Şah Club Cugir şi 2,5-3,5 cu Speranţa Focşani. Echipa Siciliana Bucureşti nu s-a prezentat la competiţie şi a fost retrogradată, alături de Şah Club Cugir şi Speranţa Focşani (singurele echipe care i-au învins pe turdeni!). Au prtomovat în prima ligă: CSM Lugoj şi CS Otopeni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: