marian morar
m install
nello construct

Lia Durlan, acuzată şi de evaziune fiscală!

zamblau eugen

Probleme mari la Ziarul 21. După ce a fost condamnată pentru că a circulat cu o maşină cu numere false, care avea şi talonul falsificat, după ce este judecată într-un dosar penal pentru fals în înscrisuri şi înşelăciune, iar într-un alt dosar are probleme cu falimentarea societăţii care edita Ziarul 21, Lia Durlan – managerul săptămânalului local Ziarul 21, este judecată într-un nou dosar penal!

 

Ea este acuzată de evaziune fiscală! Dosarul 6882/328/2009 a fost înregistrat în 17 noiembrie 2009 la Judecătoria Turda. Primul termen este în 6 ianuarie 2010. În aceeaşi zi, Lia Durlan mai are alte două procese!

 

Este vorba despre procesul de insolvenţă (iniţial), transformat apoi în faliment, pentru societatea Optima Press SRL, fostul editor al Ziarului 21, unde Lia Durlan era asociat unic. Dosar: 4052/1285/2008 (Tribunalul Cluj). Practic, Lia Durlan şi-a falimentat o societate pe care a băgat-o în datorii până peste cap, transferând apoi întreaga activitate pe o societate făcută de ginerele său, în condiţii suspecte. Printre cei “ţepuiţi” se află: Bugetul de Stat (vreo 5-6 miliarde de lei vechi!), Primăria Turda, Porche Leasing România, Porche Broker de Asigurare, Banca Transilvania, ITM Cluj, Telemobil SA.

În mod normal, “schema” ar trebui s-o implice, ca responsabilitate, şi pe Lia Durlan. Şi n-ar fi exclus să iasă la iveală şi niscaiva fapte penale…

 

Al doilea proces: e vorba de un proces penal extrem de nasol, pentru Lia Durlan. Este acuzată (cu probe!) de înşelăciune şi fals în înscrisuri. Dosar: 4073/328/2009 (Judecătoria Turda). Treburi foarte urâte, inclusiv despre modul în care a înşelat Radio 21 cu aproape 1 miliard de lei vechi (la nivelul anilor 2004-2005!). Şi de ceva credit luat de la BCR, cu acte false. Foarte nasol! Pentru că riscă… puşcăria.

Vă reamintim că managerul de la Ziarul 21, Lia Durlan, a mai fost condamnată penal, în Dosarul 6736/328/2007, de la Judecătoria Turda, sub acuzaţia că a pus în circulaţie o maşină cu numere false şi cu talon falsificat (maşina, un Opel Calibra, purta însemnele Ziarul 21).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2