marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Triplă lansare de carte, la Câmpia Turzii

zamblau eugen

Casa de Cultură „Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii a găzduit o triplă lansare de carte. La eveniment au fost prezenţi mulţi elevi, dar şi persoane interesate de prezentarea unor autori contemporani şi a operelor lor. Şi n-a fost o lansare seacă! Cei prezenţi au intrat în dialog cu autorii, discuţiile abordând şi o tematică actuală a vieţii sociale, respectiv fenomenul de diminuare a cititului de carte şi implicaţiile sale la nivelul individului.

 

Rând pe rând, au fost prezentate volumele autorilor Adrian Georgescu, Răzvan Ţuculescu şi a co-autoarei unui volum colectiv, Cristina Marţiş (bibliotecară la „Pavel Dan”, singurul autor localnic).

 

Dacă Adrian Georgescu este un scriitor care abordează stări sufleteşti, fiind înclinat spre un stil intelectual mai elaborat (un fel de „poet al prozei”), Răzvan Ţuculescu are scrieri mai populare, fiind un creator de literatură horror.

 

În ceea ce o priveşte pe Cristina Marţiş, cei prezenţi au remarcat înclinaţia ei spre sinteză, spre abordarea unor tematici diverse, volumul a cărei co-autoare este transformându-se într-un adevărat „element de lucru” oricărei persoane interesate de a descoperi abordări diverse, pe teme diverse ale literaturii. Cristina Marţiş a declarat, după lansarea de carte, că are în vedere lansarea unei reviste de cultură, cu distribuţie inclusiv în zona Turda – Câmpia Turzii.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2