m install
petlinii
nello construct

Grupele U8, U10 și U14, de la clubul Leii Câmpia Turzii, participă sâmbătă la prima etapă a returului Campionatului Regional de Mini-Rugby Transilvania!

floris

Clubul ”Leii Câmpia Turzii” va participa sâmbătă 30 martie 2024, cu echipele U8, U10 și U14 la prima etapă a returului Campionatului Regional de Mini-Rugby Transilvania, la rugby 7’s.

Această etapă se va disputa la Sibiu sub denumirea de ”Cupa Prieteniei”, începând cu orele 11.00, pe stadionul Bebe Boboc, iar la ea vor fi prezente formațiile Warriors Timișoara, Bega Timișoara, Titanii Sighișoara și echipa care organizează etapa, Dragonii Sibiu.

”Suntem pregătiți și participăm cu cele două grupe de copii mici care în vară vor evolua la Campionatele Naționale de Mini-Rugby. Sperăm să obținem rezultate bune la acest turneu, care să ne dea încredere pentru competițiile ce vor urma în acest an”, ne-a transmis antrenorul Cosmin Oltean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: