marian morar
m install
nello construct

Oferta Farmec: 25% reducere! Vezi ofertele!

zamblau eugen

Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord. 

 

Când am creat produsele Farmec, nu ne-am gândit la reguli, la cum să ai buzele mai pline, pielea mai închisă la culoare şi simetrii perfecte, ne-am gândit la tine şi la frumuseţea ta naturală. Am ales să îţi arătăm că eşti frumoasă şi să punem în valoare acele mici trăsături care te fac diferită de toate celelalte femei. De aceea, vei regăsi în produsele noastre ingrediente care îţi vor dezvălui personalitatea, care adaugă lumină, culoare şi contrast frumuseţii tale naturale. 

Principiile active pe care le folosim provin în mare parte din natură: fructe hrănitoare şi bogate în vitamine, plante medicinale autohtone, argilă din munţi. Acestora li se adaugă ingrediente de ultimă oră, pe care specialiştii noştri le testează şi le combină în aşa fel încât să primeşti tot ce e mai bun pentru frumuseţea şi sănătatea ta. 

Te invităm în magazinul nostru online să descoperi peste 300 de produse destinate îngrijirii tenului, părului și corpului, diferențiate în funcție de tipul de piele, vârsta, probleme specifice. Dacă nu știi ce produs ți se potrivește, poți consulta secțiunea Sfatul Specialistului, unde găsești peste 5000 de răspunsuri la întrebări adresate de către consumatorii noștri.

De 4 ani, echipa farmec.ro împachetează cu grijă și livrează cu drag produse în România, iar din acest an și în Europa.  

Ne găsești și pe: Facebook, Youtube, Twitter, Pinterest

Până în 9 octombrie, inclusiv, ai 25% REDUCERE. Detalii .

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2