marian morar
m install
nello construct

Descopera casa de pariuri ce beneficiaza de cele mai multe metode de depozit

zamblau eugen

Ati putea crede ca metodele de depozit nu reprezinta un criteriu important in alegerea unei case de pariuri.

 

Partial aveti dreptate, deoarece majoritatea agentiilor online beneficiaza de cele mai cunoscute metode de depozit, cum ar fi cel prin card bancar sau prin portofelele virtuale Skrill sau Neteller.  Putine case s-au gandit insa la cei care nu doresc sa efectueze tranzactii online, din diverse motive.

Una dintre aceste case si cea mai dezvoltata din punct de vedere al optiunilor de depunere, este Netbet. In afara metodelor clasice, amintite mai sus, la care se adauga depunerea prin paysafecard si transfer bancar, metode nu foate populare, insa de care dispun multe case de pariuri, Netbet ofera posibilitatea de a efectua un depozit cu bani cash (in mana), fara a fi necesare tranzactiile online.

Descopera locatiile unde poti depune cu bani cash la Netbet

Este vorba despre metodele Smith&Smith si cea folosind cardul special Netbet. Smith&Smith este o institutie de plata cu o ampla retea de agentii pe intreg teritoriul Romaniei. Prin intermediul acestei metode de plata puteti depune si retrage din contul Netbet foarte simplu si rapid, fara a avea nevoie de un cont bancar. Pentru a gasi o locatie din apropierea dumneavoastra consultati pagina oficiala Smith&Smith, pe care o veti gasi cu o simpla cautare pe Google sau daca veti accesa aceasta metoda de depozit din pagina de pe site-ul Netbet.

Cardul Netbet il veti primi cand veti efectua pentru prima data un depozit in locatiile din reteaua Cash Card Netbet din Romania. Cardul va fi alocat exclusiv contului dumneavoastra Netbet. Este de ajuns sa furnizati apoi la fiecare depunere cu al vostru card Netbet si un act de identitate. Pentru a gasi o locatie din apropierea dumneavoastra consultati pagina oficiala Cash Card Netbet, pe care o veti gasi cu o simpla cautare pe Google.

In afara acestor metode de depozit, Netbet beneficiaza, de asemenea, de Skrill 1-Tap (depunere ceva mai rapida prin Skrill,  prin evitarea introducerii catorva date), Fast Bank Transfer (depunere rapida prin transfer bancar), dar si de metoda Trustly. Aceasta permite efectuarea platilor direct din contul bancar online, diferenta fata de un transfer bancar obisnuit fiind aceea ca suma depusa va aparea instant in contul vostru Netbet. Niciuna dintre metodele de depunere prezentate de Netbet nu percepe taxe.

Aceasta casa de pariuri dispune si de alte puncte tari

Sigur, atatea metode de depunere nu si-ar avea rostul daca  oferta Netbet ar fi una modesta. Din fericire insa, nu este asa si aici nu ne referim doar la oferta pariurilor sportive, ci la mai multe aspecte, pe care le veti descoperi accesand site-ul Intelbet. Aici veti observa recenzia Netbet, dar si a tuturor caselor online licentiate. Recenzia contine informatii cu privire la oferta pre-live, cea live, insa si la cote. Tot pe aceasta pagina gasim 3 puncte forte, dar si 3 puncte slabe ale casei de pariuri.

Totodata, aici va puteti exprima opinia in legatura cu Netbet, accesand butonul “Adauga feedback”, dar si sa adaugati o reclamatie, accesand butonul corespunzator, in cazul in care constatati ca s-a comis o nedreptate legata de contul vostru. Administratorul Intelbet va prezenta cazul unui reprezentant al casei de pariuri, fiind foarte mari sansele ca problema sa fie solutionata in favoarea voastra.

De asemenea, in partea stanga a site-ului Intelbet veti observa diferite clasamente obiective, care cuprind toate casele de pariuri licentiate. Acestea sunt alcatuite in functie de cotele si de oferta prezentate, atat cea pre-live, cat si cea live. Consultand aceste clasamente, exista sanse foarte mari sa va decideti asupra urmatoarei case de pariuri la care va veti inregistra.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2