m install
petlinii
nello construct

A murit, dar banii de asigurare nu-i ridică nimeni. Suma: 1 miliard!

floris

Un caz foarte interesant este trăit de o femeie de etnie romă de pe strada Margaretelor din Turda. Fiica sa a murit anul trecut, în urma unui accident petrecut la halda de zgură. În urma ei a rămas o fetiţă de doi ani şi jumătate, care ar fi moştenitoarea asigurării de viaţă a mamei, în valoare de 1 miliard de lei vechi, scrie Jurnalul de Arieş.

Fetiţa, pe numele ei Daiana Maria, trăieşte în sărăcie, alături de bunica sa, singurele venituri fiind alocaţia micuţei şi venitul minim garantat al bunicii, Ana Varga, care se ridică la 140 de lei.

 

Însă, mai există o problemă. Fetiţa nu poate intra în posesia banilor, pentru că nu e majoră. Teoretic, în acest caz, banii ar putea fi încasaţi de tatăl fetei. Numai că fata este rezultatul unei relaţii de concubinaj a mamei sale cu un bărbat căsătorit, care a refuzat să-şi asume paternitatea, iar pe certificatul de naştere al fetei scrie doar „tată natural”.

 

În acest caz, banii ar putea fi ridicaţi de bunică. Dar ea susţine că nu a avut bani pentru a deschide succesiunea şi că i-a fost teamă să meargă să facă demersuri pentru a deveni oficial persoana desemnată legal să aibă grijă de minoră, din cauza condiţiilor în care trăiesc şi a fricii că Statul i-ar putea lua nepoata, din acest motiv!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: