marian morar
m install
nello construct

Show gastronomic la Expo Transilvania

zamblau eugen

Astăzi debutează a II a ediţie a show-ului gastronomic organizat de EXPO Transilvania şi Camera de Comerţ şi Industrie Cluj. În perioada 3-7 martie, cel mai important Târg specializat în dotări pentru hoteluri, restaurante, catering, din zona central nord-vestică a ţării, reuneşte firme specializate în dotări pentru: hoteluri, restaurante, baruri; cofetării şi patiserii; pizzerii; fast-food, cantine, discoteci etc.

 

Participă 49 expozanţi din: Alba Iulia, Baia Mare, Borod jud. Bihor, Bucureşti, Cluj-Napoca, Gherla, Huedin, Mizil jud. Prahova, Reghin, Ploieşti, Satu Mare, Târgu-Mureş.

 

 

În cadrul târgului expoziţional vor avea loc demonstraţii gastronomice susţinute de maeştrii bucătari specialişti din elita gastronomică naţională. Constant pe perioada manifestării vor fi degustări de produse, atât a celor de la demonstraţiile culinare cât şi degustări de cafea, dulciuri.

 

Cei prezenţi pot asista la un program de conferinţe şi simpozioane având ca temă: Calificarea şi recalificarea personalului în horeca; Criza pe piaţa hotelieră; Proiecte AHC, susţinute de cei mai performanţi manageri din Cluj, din domeniul hotelier.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2