marian morar
m install
nello construct

Turdeanul Emilian Dolha ar putea fi noul portar al lui „U”!

zamblau eugen
floris

Turdeanul Emilian Dolha e la un pas de a se transfera la "U" Cluj! Informaţia a fost publicată de Gazeta Sporturilor. Conform cotidianului citat, turdeanul e dorit insistent de şefii lui "U" Cluj şi singurul lucru care mai lipseşte este… semnătura jucătorului.

 

Conform jurnaliştilor de la GSP, transferul lui Dolha se ridică la 100.000 de euro, plus TVA. Ei susţin că surse credibile din sânul grupării clujene au confirmat că tranzacţia s-a efectuat, singurul lucru care mai rămâne fiind parafarea scriptică, respectiv semnăturile.

 

Dolha a jucat 22 de meciuri pentru Dinamo, în toamna acestui an. Însă, confruntările din Europa League cu grecii de la Panathinaikos şi turcii de la Galatasaray i-ar fi fost fatale. El a primit 11 din cele 23 de goluri primite în toate cele 22 de meciuri jucate, în cele 4 jocuri cu turcii şi cu grecii, reuşind să-şi atragă furia "barosanilor" de la Dinamo.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: