marian morar
m install
nello construct

Guvernarea PDL-UDMR, pune în dificultate protocolul PSD-PNL de la Turda

zamblau eugen

PSD Turda şi PNL Turda au semnat un protocol de colaborare, înaintea turului II pentru alegerile prezidenţiale, în baza căruia şi-au manifestat intenţia de a realiza un pol al opoziţiei la Turda, care să nu mai permită democrat-liberalilor să guverneze local "fără probleme".

Conform unor surse, în calcul era luată şi o înţelegere cu UDMR. Liderii locali ai acestei formaţiuni fuseseră contactaţi în acest sens şi totul părea stabilit. Însă, turnura pe care au luat-o lucrurile după ce Traian Băsescu a câştigat un nou mandat, respectiv realizarea unei guvernări PDL-UDMR, a pus în dificultate planurile de la Turda.

 

Asta pentru că, în acest moment, PDL are 10 mandate de consilieri locali, la care se mai adaugă cele 2 de la UDMR şi încă 2 de la Partida Romilor, care au susţinut guvernarea locală, mai mult sau mai puţin evident. În aceste condiţii, "opoziţia" gândită de PSD-PNL nu se bazează decât pe 3 consilieri de la PSD (din care există 2, în acest moment, Lucian Cordiş urmând a fi schimbat cu Corneliu Sârbu), 2 de la PNL (care încă… nu există, trebuind aprobate mandatele lui Ioan Florea şi Geanina Agratini) şi, eventual, 2 de la PRM. Cu alte cuvinte, doar o treime teoretică. Insuficient pentru o opoziţie care să "încurce" orice plan al PD-L.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2