Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Critici pentru lucrările din centrul Câmpiei Turzii (VIDEO)

kaufland 650x100 22.12

Lucrările pentru introducerea cablurilor în subteran, care se desfășoară în aceste zile la Câmpia Turzii, chiar în centru, au atras criticile unui locuitor al orașului, Gabriel Finias Bonta, care reproșează faptul că ”s-au făcut tranșee”, chiar în prag de sărbători.

 

”De peste 1 luna santierul s-a extins si nu se mai finalizeaza, nici macar un tronson! Lucreaza haotic si total neorganizat! Centrul Campiei Turzii e un santier in toata regula, in ajun de Craciun si de An Nou! Vremea neprielnica agraveaza lucrarile! De ce nu s-a inceput santierul in primavara sau in vara, de ce acum? Ce calitate are betonul care se toarna acum, la -6 grade? Problema e demararea lucrarilor pe inghet si in ajunul alegerilor parlamentare si in ajun de Craciun! Ceva e putred in Campia!”, ne-a scris cititorul nemulțumit.

El a scris pe contul său de Facebook că va sesiza Curtea de Conturi și Prefectura, considerând că ar exista nereguli cu executarea acestor lucrări, care ar fi început înainte de finalizarea procedurii de contractare a lucrărilor.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...