Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Pentru cei responsabili, ce e de făcut?

kaufland 650x100 22.12

Problema câinilor vagabonzi din Turda este readusă în atenție de către o cititoare TurdaNews.

Mureșan Dorina, ne-a trimis imaginea de mai sus, precum și un text, în care a descris modul în care a fost atacată de câini: „Am fost în urmă cu o lună prin micro 2, la cunoștințe și ziua la pranz, am trecut pe lângă blocul cu dr. stomatolog Bosânceanu, în directia calea Victoriei, clădirea RDS&RCS și am simțit cum mă atinge de gamba dreaptă, din spate, un câine. Am tresărit, el m-a urmat, scoțând colții din pantalonii mei și am rămas uimită cum frații lui erau la sedință și cam gata de atac, în apropiere. 

Ce este de făcut? Erau posibili agresivi și ceilalți șapte, cel de lânga mine, clar mi-a agățat pantalonul, erau flămânzi. Atașez poza. Nu doresc nimănui să circule, nici noaptea, seara, și uite, nici ziua, în zonă.”
 
Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...