Scrie un comentariu

Câțiva localnici din satul Pietroasa, comuna Moldovenești, ne-au trimis o înregistrare video, pentru a ne arăta nepăsarea administrației locale față de lucrările de deszăpezire care ar trebui executate, motiv pentru care s-au apucat ei să facă aceste lucrări, pentru a face drumul practicabil pe timp de iarnă!

”Așa se deszăpezesc drumurile în Satul Pietoasa! Primăria nu face nimic! Eu și încă un om am pus pământ pe drum, pentru a putea urca cu mașina. Nu sunt singurul care a pățit-o, ci mai mulți oameni și-au lăsat mașina pe drumuri, pentru că nu puteau urca și nimeni nu a pus nimic.”, ne-a transmis cititorul nostru din satul Pietroasa.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator