Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Noua ”tehnologie” de tuns iarba, caii! :)) Însă, sunt pericol pentru traficul auto!

kaufland 650x100 22.12

Un turdean a fotografiat 3 cai, care pășteau liber pe iarba de lângă parcarea Lidl, la câșțiva metri de artera principală, constituind astfel un pericol iminent pentru traficul auto.

 

”O noua tehnologie de tuns iarba (36 de dinți) nepoluantă si silențioasă! Experimental la LIDL ;-)(PRIVAL simte cu îngrijorare amenințarea ,,concurenței")”, a scris Bogdan DC, pe contul său de Facebook.

”Ăștia sunt caii rromilor de pe strada Petru Maior....... Când nu-i găsesc, merg de fiecare dată la Poliție să reclame că le-au fost furați. Un real pericol pentru mașini și pietoni!”, a comentat o persoană.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...