Scrie un comentariu

Rigolele din satul Bogata, comuna Călărași, par a fi făcute în batjocură de cei de la Consiliul Județean. Un localnic, indignat de ceea ce vede, ne-a transmis o sesizare, însoțită de fotografii concludente! Pe lângă calitatea proastă a lucrărilor, oamenii se plâng și de faptul că li se cere bani dacă vor ”podulețe” pentru a-și băga mașinile în curte!

 

”S-au apucat la Bogata să facă șanțurile de la drumul principal, e o mare bătaie de joc din partea consiliului județan. De abia s-a turnat și deja se rupe. Este gros de 1-2 cm pe majoritatea locurilor, în țara asta totul se face de bătaie de joc. Șanțul e plin cu pământ, beton de 1-2 cm și în proiect scrie că trebuie să fie de 10 cm.

Lucrarea de șanțuri la Bogata, dar nu s-a gândit nimeni pe unde intră sau iasă cu mașina în curtea omului. Nu mai e nevoie de poduri. Toate se fac doar în bajocură în țara asta, Dorel e la Bogata. Șanțul plin de pământ și beton de 2-3 cm, rezistă până la primăvară? Și fără poduri... cine vrea pod, costă 400 lei!”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator