Live Video
 

Știrea Cititorului: S-a surpat drumul dintre Ceanu Mare și Iuriu de Câmpie, în zona localității Strucut! (VIDEO)

Un cititor al siteului nostru de știri ne-a sesizat faptul că pe drumul care leagă localitățile Ceanu Mare și Iuriu de Câmpie (DJ 161A), a apărut o surpare chiar pe carosabil!

Surparea a survenit pe mai bine de jumătate dintr-un sens de mers.

Cititorul nostru ne-a spus că zona nu este semnalizată și există pericolul ca șoferii neatenți să se accidenteze, din acest motiv.

Cineva a pus doar niște crengi, pentru a ”semnaliza” groapa apărută pe carosabil, însă pe timp de noapte nu există nici o semnalizare!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...