Live Video
 

Știrea Cititorului: Vezi cum fură doi copii, dintr-un magazin din Turda! (VIDEO)

modulo 550

terran 650

Camera de supraveghere a magazinului situat în Turda Nouă, în stația de la Spital, a surprins în această seară doi copii care au aplicat tehnica ”neatenției” pentru a fura din magazin.

 

Imaginile au surprins foarte clar intrarea acestora, ”orientarea” rapidă în care și-au dat seama că nu e nimeni la tejghea, vânzătorul fiind ocupat, dar și însușirea rapidă a unor bunuri din magazin.

Dacă primul copil a luat ceva mai voluminos, motiv pentru care a părăsit magazinul, după ce s-a asigurat că vânzătorul nu l-a văzut, cel de-al doilea a luat ce a prins mai la îndemână pe tejghea, așteptând apoi vânzătorul, impasibil. Nu înainte de a-și freca mâinile de bucurie, după ce operațiunea părea dusă la bun sfârșit.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...