Live Video
 

Știrea Cititorului: Acces auto blocat de mașina de aprovizionare de la Succes! (VIDEO)

modulo 550

terran 650

Un cititor reclamă faptul că la blocul E125, situat pe Calea Victoriei (Materna) adeseori accesul auto în zona din spatele blocului, unde sunt parcările și garajele, este blocat de mașina de aprovizionare de la Succes (și nu numai).

 

”Ceva normal la blocul E125. Trebuie așteptat dacă vrei să treci cu mașina. Nu contează că te grăbești, că trebuie să ajungi undeva sau că nu ai chef să stai și să aștepți. Vi se pare normal?! De ce nu îi amendează nimeni pentru că blochează drumul?”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...