Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: A parcat în... intersecție!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un cititor ne-a transmis o fotografie realizată în cursul zilei de joi, în care a suprins șoferul unui BMW de lux, care și-a parcat mașina chiar în intersecția din zona Piața Basarabiei, cu luminile de avarie activate, pentru a merge la ABC-ul din apropiere, să-și facă cumpărăturile!

 

”Șmecher de șmecher. Să facem o donație, să-i cumpărăm cauciucuri de iarnă, că pe spate nu avea cum trebuie! S-a dus la magazin la ABC să își facă cumpărături. Încă unul care crede ca el a pus coada la cireașa", a comentat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...