Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: Faceți ceva cu strada Gheorghe Șincai, că e dezastru!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un cititor ne-a sesizat starea dezastruoasă în care se află o parte a străzii Gheorghe Șincai, situată în apropierea centrului municipiului Turda. 

 

”La două minute de centrul orașului, să le fie rușine! Au asfaltat doar 200 de metri anul trecut, restul e cum se vede. Măcar de ar pune niște pietriș sau ceva, ca să nu fie noroiul ăsta. Și trotuarele sunt ”varză”, efectiv îți trebuie cizme de gumă ca să poți circula pe acolo! Este inadmisibil! Nu cerem mult! Măcar să ăunăniște piatră, să nu fie noroiul ăsta, până se asfaltează”, ne-a transmis cititorul nostru.

Anul trecut, administrația locală a asfaltat o porțiune a străzii, menționându-se faptul că lucrarea a fost dificilă, atât datorită reliefului, cât și a izvoarelor subterane care există în zonă.

”A fost o lucrare dificilă care a presupus crearea drenurilor pentru captarea apei şi a izvoarelor existente în zonă, reabilitarea şi asfaltarea integrală a trotuarelor şi a carosabilului. Mă bucur din suflet să văd că locuitorii sunt atât de mulțumiți şi vom ajunge într-un final pe toate străzile! Vă asigur de implicarea noastră totală în ceea ce priveşte modernizarea infrastructurii rutiere în oraşul nostru.”, a spus primarul municipiului Turda, Cristian Matei.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...