Live Video
 

HAI SĂ-L PRINDEM! Este căutat un tânăr care a furat un telefon mobil!

Un tânăr care a furat un telefon mobil, în această seară, de la localul Corso din centrul municipiului Turda, este căutat în aceste momente, prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

 

Păgubită este o angajată a localului, care a rămas fără telefon. Însă, pe camerele de supraveghere video se vede foarte clar cum tânărul din imagine ”palmează” telefonul mobil, de pe tejghea, apoi dispare! Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21.00.

Tânăra a depus plângere la Poliția Turda, însă pentru urgentarea prinderii hoțului, fratele său, Rareș Pârv, a apelat la Facebook. ”Acest individ a furat telefonul surorii mele de la Corso. Daca il cunoaste careva va rog sa ma contactati. Multumesc”, a scris Rareș Pârv.

Dacă aveți informații care pot ajuta la identificarea celui care a luat telefonul mobil, puteți suna la Poliție sau îl puteți contacta pe Rareș Pârv, pe Facebook: www.facebook.com/rares.parv

Poți ajuta și distribuind acest articol, pentru că poate există cineva care îl poate identifica!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...