Live Video
 

Știrea Cititorului: Așa arată strada Macilor, în spate la Materna!

O cititoare care locuiește pe strada Macilor, în zona din spatele blocului de la Materna, ne-a transmis câteva fotografii, pentru a ne arăta cum arată zona, cu gropi și noroi, precizând că nu s-a făcut nimic în acea zonă din anul 1980, când au fost construite blocurile.

 

”Locuiesc pe strada Macilor, in spate la Materna si imi pun intrebarea cat  vom mai fi nevoiti sa ocolim gropile si noroiul. Din anul 1980, cand s-au construit blocurile, nu s-a facut absolut nimic!”, ne-a transmis Maria Pop, prezentându-ne fotografii edificatoare în acest sens.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...