Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: „Dezastru în zona Castrului Roman! Mormane de gunoaie, se cere intervenția autorităților!”

kaufland 650x100 22.12

modulo 550

terran 650

gunoi castru

O cititoare ne-a transmis câteva fotografii privind noile rampe clandestine de gunoi apărute în zona castrului roman de la Turda.

 

În apropierea obiectivului turistic a apărut o adevărată groapă de gunoi unde au fost depozitate materiale de construcții de către persoane care au preferat să se debaraseze de ele direct pe câmp, în loc să plătească o taxă către compania de salubritate pentru a le fi ridicate cu un container special.

„În apropiere de Castru Roman se naște o noua groapă de gunoi. Probabil este planificata ca o noua atracție turistica deoarece autoritățile nu fac nimic doar daca mizeria ajunge in pragul primăriei. În aceasta perioadă sunt mulți vizitatori in zona și groapa de gunoi se tot lărgește pe marginea drumului. Pe când se iau masuri? Nu interesează pe nimeni?” este semnalul de alarmă tras de turdeancă.

UPDATE 08.05.2018:

”Poliția Locală a identificat și sancționat contravențional o persoană care depozita ilegal deșeuri în zona Cetate. Facem din nou apel la cetățenii Turzii să respecte și să protejeze mediul înconjurător.”, precizează oficialii Poliției Locale.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 23 mai, ora 17.30:

Fotbal, Cupa României. Alvio Cuzdrioara - Sticla Arieșul Turda.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...