Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Marea campanie de dezinsecție... a mașinilor parcate! (VIDEO)

kaufland 650x100 22.12

dezinsectie ct stire

Un cititor din Câmpia Turzii a surprins mașina care efectua dezinsecția pe străzile din municipiu, la miezul nopții, pulverizând soluția peste mașinile parcate pe stradă.

 

”Uitați video cum se făceau aseara, pe la ora 00, deratizări lângă fosta secție de poliție. Tot au stropit mașinile de lângă.”, ne-a transmis cititorul nostru din Câmpia Turzii.

”Facem mențiunea că substanțele folosite pentru dezinsecție nu dăunează sănătății umane, ele acționând doar în cazul insectelor si artropodelor”, au dat asigurări, înainte de debutul campaniei de dezinsecție și deratizare, reprezentanții administrației locale.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...