Scrie un comentariu

sens blocat

Un șofer ne-a transmis indignarea sa privind acțiunea de blocare a sensului giratoriu din Piața Romană, pentru descărcarea de piatră dintr-un camion, fapt care a condus la unele blocaje în trafic.

 

”Vedeti incompetenta autiritatilor. E blocat sensul giratoriu pana la MOL pe stradaStefan cel Mare, ca s-au gandit ei, in amiaza, sa descarce piatra in sensul giratoriu ala mare, la ora 13. Rusine! Sa ii dati la ziar”, ne-a transmis șoferul indignat.

Pe de altă parte, problema este că cei de la Prival, care efectuează lucrarea, nu au cum să amâne descărcarea pietrei în acea zonă, odată ce camionul a sosit, motiv păentru care își cer scuze pentru eventualele neplăceri cauzate.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator