Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: Zona Materna trebuie înfrumusețată!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

zona materna

O cititoare ne-a sesizat faptul că zona Materna încă nu a intrat într-un proces de înfrumusețare, așa cum se întâmplă în zopna centrală a orașului, deși este o zonă importantă, des circulată, care poate fi considerată ”un al doilea centru” al localității.

 

Tocmai de aceea, cititoarea TurdaNews consideră că trebuie acordată atenția cuvenită și acestei zone.

”Oare pe cand si niste flori frumoase la Materna? E o zona atat de circulata si arata asa urat... Pacat! Sa speram ca cineva va lua masuri!”, ne-a transmis Andreea V.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...