Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: ”De ce nu acordați puțină atenție întregului oraș, nu doar zonei centrale?”

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

groapa aurelvlaicu

Un cititor din Câmpia Turzii reclamă faptul că după doi ani de mandat, actuala administrație se ”laudă” cu ”10 parcări și 500 de metri de stradă”, ignorând întregul oraș, în detrimentul zonei centrale. El dă și două exemple, respectiv ”celebra” groapă din curba de pe strada Aurel Vlaicu și groapa din fața stadionului.

 

”2018, dupa 2 ani de mandat al actualului primar, dupa schimbari in personalul Primariei si al Domeniului Public, celebra groapa din curba de pe strada Aurel Vlaicu, in apropiere de intersectia cu strada Decebal, ajunge la varsta de 2 ani si jumatate si nici macar o schimbare, Primaria/Domeniul Public se lauda cu modernizeazarea a 10 parcari si 500 de metri de strada (in fata la Tiver, in spate la blocul turn). In schimb i se mai alatura si groapa din fata stadionului municipal in care cu putina atentie iti poti taia cauciucurile masinii. Aduc o intrebare celor responsabili: Aveti ceva cu aceasta strada, de ce nu acordati putina atentie intregului oras nu doar zonei centrale?”, ne-a transmis Ionuț F.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...