m install
petlinii
nello construct

Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj lansează campania “Un oraş pentru o grădină!”

floris

Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj (AFA Cluj) demarează campania de susţinere a Grădinii Botanice „Alexandru Borza” intitulată Un oraş pentru o grădină!. Campania se desfăşoară în parteneriat cu Universitatea „Babeş-Bolyai”.

 

Primul proiect al campaniei este un concurs de fotografie cu premii de peste 5.000 de lei, care are loc în perioada 19 mai – 12 iunie 2011. Tema concursului este „Surprinde Grădina Botanică!”, principalul scop al acestuia fiind creşterea numărului de vizitatori ai Grădinii şi susţinerea creaţiei artistice. Concursul se desfăşoară exclusiv online şi se adresează atât copiiilor (cu vârste de până la 14 ani împliniţi până în data de 12 iunie), cât şi adulţilor. Încărcarea fotografiilor pentru concurs se face pe site-ul AFA Cluj (www.afacj.ro) la secţiunea CONCURS şi pe pagina de facebook a asociaţiei: http://www.facebook.com/afacluj, accesând în prealabil formularul de înscriere. Detalii despre cerinţele tehnice vizavi de fotografii se găsesc în Regulamentul concursului, aflat pe site-ul AFA Cluj.

Jurizarea fotografiilor va avea loc între 13-15 iunie 2011, juriul fiind format din reprezentate ale AFA Cluj, reprezentanţi ai Universităţii Babeş-Bolyai şi fotografi din mass-media.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: