Termopane Maxi Prest
Scrie un comentariu

voluntari crucea rosie

Voluntari ai Crucii Roşii din România vor efectua un stagiu de pregătire în satul Beliş din judeţul Cluj, între 28 iulie şi 4 august, pentru a deprinde tehnicile de salvare a vieţilor omeneşti în zone montane greu accesibile şi pe cele de supravieţuire, modul de căutare a răniţilor cu câini dresaţi, precum şi utilizarea staţiilor radio pentru comunicaţii.

Tabăra la care vor participa 53 de voluntari din filialele Arad, Argeş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Iaşi, Maramureş, Sălaj şi Satu-Mare se află la a cincea ediţie.

Activităţile voluntarilor sub coordonarea personalului calificat se vor desfăşura atât pe timp de zi cât şi pe durata nopţii, se arată într-o informare oficială.

Evenimentul este organizat de către Crucea Roşie Română Filiala Cluj, în colaborare cu Primaria Beliş-Fântânele, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Avram Iancu”, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj, Salvamont Cluj, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Cluj, FloAdventure Cluj, Cercetaşii Creştini Români.

Deschiderea oficială a taberei va avea loc în data de 29 iulie 2013 ora 10.00", menţionează reprezentanţii organizaţiei.

output EzU5Sm

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator