promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

Șeful executivului turdean a luat cuvântul în cadrul ședinței de consiliu de marți unde a adus la cunoștința opiniei publice părerea sa în legătură cu situația creată de STP.

Tudor Ștefănie a făcut precizarea că operatorul de transport ar pune presiune pe administrația locală, restanțele la subvenția pentru gratuități nefiind mai mari de o lună de zile!

„În ceeea ce privește acuzele aduse primarului, prin persoana mea, acestea sunt nejustificate în totalitate, pentru că primarul nu poate intervenii în nici un fel pe parcursul derogării procedurii de licitație pentru o anumită activitate. Știți foarte bine că este un serviciu de specialitate de achiziții, este o comisie de licitație care se ocupă de absolut tot ce înseamnă procedura.

Vă asigur că nu am interevenit în niciu un fel în această procedură de licitație! Eu consider că este o presiune asupra noastră făcută de transportatorul local. În ceea ce privește solicitarea societății de întrerupe a transportului public local începând cu luna aprilie, consider că acest lucru se va stabili după o dezabatere în cadrul comisiilor de specialitate al  C.L și printr-o hotărâre de C.L la momentul potrivit. ...Vom vedea dacă sunt reacții ale operatorului pentru eventuale discuții, dar în baza contractului de delegare a serviciilor. În ce priveste restanțe la subvenția pentru gratuități nu sunt decpt pe o lună de zile” comentează Ștefănie.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator