marian morar
m install
nello construct

Lansare proiect „Functionarul electronic 2.0”

zamblau eugen
floris

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj organizeaza joi, 11 iunie2015, incepand cu ora 10:00, o Conferinta de Presa cu ocazia evenimentului de lansare a proiectului „Functionarul electronic 2.0”, proiect finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeste in oameni”.

Proiectul „Functionarul electronic 2.0” are o durata de 10 luni si este implementat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj in parteneriat cu alte doua institutii din Servicul Public de Ocupare – Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arad si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova.

Prin intermediul proiectului „Functionarul electronic 2.0” institutiile partenere vor asigura dezvoltarea si modernizarea Serviciului Public de Ocupare prinimplementarea unui Sistem self-service (Info-touch si platforma Web) la nivelul a 9 Agentii Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din 6 regiuni de dezvoltare (Arad, Bistrita-Nasaud, Constanta, Gorj, Olt, Maramures, Mures, Prahova si Satu-Mare) si extinderea acestui sistem la nivelul AJOFM Cluj, unde a fost deja dezvoltat si utilizat in activitatile destinate ocuparii. Noul sistem dezvoltat va avea 2 componente active – Platforma web adaptata mediului online si Platforma Functionarul electronic varianta Infochiosc/info-touch, precum si o noua facilitate gazduita de aceeasi platforma, destinata gestionarii cursurilor de formare profesionala.

Totodata, proiectul isi propune specializarea si perfectionarea personalului SPO implicat in furnizarea serviciilor de ocupare moderne si inovatoare, instruirea personalului SPO in vederea aplicarii in mod profesionist a unor masuri adaptate permanent la cerintele si caracteristicile pietei muncii actuale locale si regionale.

Implementarea tuturor acestor masuri vizeaza, in fapt, cresterea calitatii, accesibilitatii si diversificarea serviciilor de ocupare furnizate beneficiarilor, persoane fizice aflate in cautarea unui loc de munca si persoane juridice, contribuind, in acest mod la cresterea gradului de ocupare si de reintegrare pe piata muncii.  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: