Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Capace de canal din lemn pe strada Bariţiu

kaufland 650x100 22.12

Situaţie periculoasă pe strada Gheorghe Bariţiu din Turda Nouă, unde gurile de canal sunt acoperite de nişte scânduri. Sunt cel puţin cinci astfel de capace de canal, care pun în pericol siguranţa celor care trec pe strada Bariţiu. Problema este şi mai gravă, dat fiind faptul că pe strada Bariţiu merg la cursuri, atât elevii de la şcoala generală "Gheorghe Bariţiu", cât şi cei de la CNMV.

Problema nu este nouă, această situaţie inedită, cu capace de lemn durează de cel puţin câţiva ani, timp în care oficialităţile oraşului nostru nu au făcut nimic pentru a remedia situaţia.

Nici oamenii din zonă nu sunt mulţumiţi de capacele inedite: "Bineînţeles că nu e normală situaţia. Au fost şi aici capace bune, dar s-au furat. Din păcate nimeni nu a mai făcut nimic de atunci. De minim trei ani durează situaţia aceasta. Totuşi sperăm ca până la urmă o să se rezolve." ne-a declarat o doamnă care locuieşte pe strada Bariţiu.

Din păcate nici benzile de circulaţie nu arată mai bine, fiind pline de denivelări şi de gropi. Dar, la fel cum am scris şi despre strada Cuza-Vodă, probabil dacă strada Bariţiu era în zona Salinei Turda, probabil arăta impecabil.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...