Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

În curând va fi pus în funcțiune computerul tomograf din Spitalul Turda!

kaufland 650x100 22.12

După mult timp de la aducerea sa la Turda (a fost adus în toamna anului 2015), computerul tomograf donat de Asociația Întreprinzătorilor Italieni, condusă de Camillo Torta (de la societatea Prival), va fi pus în funcțiune în zilele următoare!

 

Actualul director al spitalului, Ovidiu Stănilă, a declarat că totul este pregătit, după o perioadă în care s-au făcut testele necesare bunei funcționări, iar săptămâna viitoare sau cel mai târziu peste două săptămâni, computerul tomograf va fi pus în funcțiune.

”S-au făcut niște teste necesare. Au fost și niște mici probleme tehnice, care s-au rezolvat. Acum, totul este pregătit. Probabil, vom inaugura funcționarea computerului tomograf săptămâna viitoare, în cazul în care și partea italiană va reuși să fie prezentă la acest eveniment, pentru că așa este normal, să participe și ei, pentru că e meritul lor. dacă nu, îl vom inaugura peste două săptămâni”, a precizat Ovidiu Stănilă.

Noul director al spitalului turdean consideră că existența unui computer tomograf va ridica mutl standardele spitalului din Turda, fiind un sprijin mare pentru pacienții din zonă.

”Chiar dacă este second hand, este un computer tomograf de calitate, o mare realizare în beneficiul turdenilor”, a spus Stănilă.

Computerul tomograf a fost adus în toamna anului 2015. Ulterior, fostul director Vasile Grumaz a motivat că trebuie obținute acreditări, că durează mult totul, nereușind să-l mai pună în funcțiune până la terminarea mandatului său. Noul director, Ovidiu Stănilă, a considerat că punerea în funcțiune a computerului tomograf reprezintă oprioritate, în condițiile în care spitalul nu avea așa ceva, iar pacienții erau nevoiți să se deplaseze la Cluj, pentru investigațiile medicale de acest gen.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...