Scrie un comentariu

Cea de-a doua zi de spectacole de la Câmpia Turzii i-a avut ca protagonişti pe bine cunoscuţii artişti: GOOD DAY, FELI, NICOLE CHERRY şi SMILEY. Aceştia au creat o atmosferă de zile mari în Parcul Municipal, fiind aplaudaţi şi încurajaţi de numărul mare de spectatori prezenţi peste tot în jurul scenei.

 

FELI a fost prima artistă care a urcat pe scenă unde a cântat mai bine de 40 de minute alături de mulţimea care şi-a lăsat lumea „desenată în creioane colorate” de către tânara din Sebeş. Aceasta a declarat pentru Turda News că se simte extrem de emoţionată datorită faptului că este prima ei apariţie în Câmpia Turzii. Ea a cântat desculţă de la jumătatea concertului iar după ce a coborât de pe scenă a insistat să fie lăsată să treacă de zona protejată de backstage pentru a putea să se fotografieze alături de fanii ei, inclusiv alături de tinerii cu dizabilităţi pe care îi apreciază enorm.

Nicole Cherry a oferit o reprezentaţie demnă de prestigiul pe care îl are încă de la frageda vârstă de 14 ani, cântând şi dansând pe ritmuri reggae şi pop, urmată de SMILEY care a adunat un număr record de spectatori, fiind greu de estimat o cifră exactă.

Participanţii la eveniment au declarat că s-au simţit foarte bine alături de artişti şi s-au bucurat de diversitatea stilurilor muzicale şi de sonorizarea performantă.

Parcul Municipal a fost atât de aglomerat încât mulţi dintre spectatori s-au bucurat de concerte din partea superioară a parcului şi aleile din jurul său.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator