Scrie un comentariu

În sala mare a Teatrului „Aureliu Manea” din Turda s-a desfășurat a doua ediție a „Galei premiilor ZMT”, în care au fost premiați cei mai buni elevi, dar și cei mai buni turdeni, în diferite domenii.

 

Gala a fost împărțită în două categorii, în care au fost premiați cei mai buni turdeni. În prima parte a evenimentului au fost premiați toți șefii de promoție a școlilor turdene, din învățământul liceal sau gimnazial. De asemenea, au fost premiați elevii care au obținut rezultate bune la olimpiadele școlare, județene sau naționale, alături de profesorii îndrumători. Au urmat apoi cei care au reprezentat, Turda cu succes, la diverse concursuri naționale sau regionale.

Au urcat pe scenă directorii școlilor turdene, echipele școlare care au obținut rezultate notabile la diversele concursuri sportive școlare (fotbal, cros, rugby, volei, karate). Pe scena turdeană a urcat și dubla campioană europeană de karate, Maria Morar. De asemenea, au fost premiați și membrii clubului de dans, Potaissa Turda.

Au fost acordate diplome și cupe.

În pauza dintre cele două părți, atmosfera a fost întreținută de cant-autorul, Adrian Sărmășan.

Cea de-a doua parte a Galei a coincis cu premiile „Zece pentru Turda”, în care au fost premiați cei mai buni turdeni, în diverse domenii.

Cel mai bun actor: Mihaela Deceanu

Cel mai bun interpret: Oana Vențel

Cel mai bun sportiv: Samuel Bucșa (atletism)

Cel mai bun jurnalist: Gelu Florea (TurdaNews)

Cel mai bun om de afaceri: Daniela Nicoară (Restaurantul/Cofetăria „Dana”)

Cea mai bună instituție: Teatrul „Aureliu Manea”

Cel mai bun ONG: The DaVinci System

Cel mai bun liceu: Colegiul Național „Mihai Viteazu”

Cel mai bun brand: Salina Turda

Cel mai bun club de dans: Potaissa Turda

Premiul special al Galei de Excelență de la ZMT 2017 a fost acordat clubului de handbal Potaissa Turda, datorită rezultatelor excelente obținute de clubului turdean în sezonul trecut, atât pe plan național, cât și internațional.

Primarul Turzii, Cristian Matei, a fost cel care a înmânat diplomele și cupele câștigătorilor, acesta promițând că această gală va deveni o tradiție în Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator