Live Video
 

maxiprest mai2018

Citește ce ține pe loc autostrada Câmpia Turzii-Târgu Mureș!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Incompetența autorităților blochează lucrările pe Autostrada Câmpia Turzii-Târgu Mureș. Astfel, în acest moment se lucrează doar pe 45% din acest tronson, celelalte lucrări sunt blocate de lipsa autorizațiilor.

 

”Pe cei 47,3 km care vor uni Câmpia Turzii de Aeroportul Târgu Mureș, nu se lucrează decât pe aproximativ 21 km, adică doar pe 45% din întreaga distanță.

Vina este 100% a autorităților incapabile să rezolve problemele birocratice la timp pentru a emite Acordul de Mediu și apoi autorizația de construire pentru restul de 55% din acest tronson de autostradă. Cea mai gravă situație este pe lotul dintre Chețani și Câmpia Turzii, constructor Straco, unde nici măcar un km de autostradă nu este autorizat.

Pe acest segment, cei de la Straco stau degeaba de mai bine de un an de zile, de la emiterea ordinului de începere în luna mai 2016. Stau degeaba pentru că nu pot intra în teren, neavând emisă autorizația de construire”, potrivit ProInfrastructura.

Cele două loturi aflate acum în execuție și care ar trebui finalizate în 2018 nu vor putea fi folosite decât la finalizarea nodul Iernut pentru care nu există autorizație de construire.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...