Live Video
 

maxiprest mai2018

Accident în zona Mănăstirii Dumbrava: 4 mașini implicate!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un accident în care au fost implicate 4 mașini (trei autoturisme şi o camionetă) s-a produs ieri după-amiază, în apropierea Mănăstirii Dumbrava, pe sensul de mers spre Turda. 

 

Traficul rutier s-a desfășurat pe un singur sens, aproximativ între orele 17.00 și 18.20.

”Poliţia a fost sesizată despre producerea accidentului, la ora 17.06. S.R., un tânăr în vârstă de 23 de ani din judeţul Cluj, aflat la volanul unui Mercedes Sprinter, pe DN1, în afara localităţii Dumbrava, nu a pastrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul Renault, ce rula în faţa sa, condus de un tânăr de 28 ani din Baia Mare şi a intrat în coliziune cu autoturismul. În urma impactului, acesta din urmă a fost proiectat într-un autoturism Audi (condus de tânăr în vârstă de 23 ani din Feleacu – judeţul Cluj), care circula pe acelaşi sens. Audi a lovit un Volkswagen Passat, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Certeze (Satu Mare).

În urma accidentului, au fost rănite o tânără în vârstă de 27 ani şi o femeie în vârstă de 48 de ani, ambele din Baia Mare, pasagere în autoturismul Renault. Nu a fost necesară internarea lor la spital”, precizează alba24.ro.

Foto: Alba 24.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...