Live Video
 

maxiprest mai2018

Polițist din Turda acuzat de abuz în serviciu!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un agent de pază și protecție din Turda acuză un polițist turdean că a procedat abuziv, punându-i cătușe și rănindu-l, iar apoi i-a întocmit un proces verbal, motivând că nu ar fi acordat prioritate. Polițistul se afla într-o mașină fără inscripțiile Poliției Române.

 

”Ieri in jurul orei 21:00, aflandu-ma in timpul serviciului de paza si protectie cu masina de servici, am iesit dintr-o intersecție iar in în spatele meu se afla o masina de culoare neagra. Am ajuns într-o parcare, m-am dat jos din masina, am inchis-o si urma sa merg la o terasa sa beau un suc.

La un moment dat, am văzut ca masina respectiva, care era in spatele meu, s-a oprit. Din  aceasta s-a dat jos o persoana care purta o geaca de politie, dar era fara chipiu si a strigat dupa după mine: "ma legitimeazate", la care eu i-am spus: "legitimați-va dumneavoastra prima data si apoi mă legitimez si eu". Acesta s-a enervat, mi-a spus ca-l cheamă  Cristian Gavrilă si ca nu-i obligat să-mi arate mie legitimatia, dupa care a chemat inca un domn. Deoarece nu vroiam să sa ma legitimez, a scos catusele si m-au bruscat ca sa mi le puna, lasandu-mi o leziune vizibilă pe mana, apoi m-a amenințat că-mi arata el mi-e abuz. Într-un final m-au dus la sectie, unde m-au legitimat si mi-a dat drumul. Nu mi-a facut proces verbal sau amenda.

Înainte de a ma duce la sectie, prietera mea a scos legitimația mea din masina, dar acesta refuzat ca se uite pe ea si a spus "dacă esti figurant iti arat io ție figuri".

Abia ieri am aflat, cand o facut proces verbal, ca el de fapt mi-a cerut actele masinii si a vrut să mă verifice in calitate de sofer, pentru ca nu am acordat prioritate.

Azi am fost la medicina legală, unde mi-a dat certificat medico-legal si 2 zile de ingrijiri medicale, iar mâine maine merg si depun o plângere penală la Parchetul Militar Cluj”, a spus Ștefan Achim, agentul de pază care reproșează comportamentul abuziv al polițistului de la Rutieră..

UPDATE:

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus efectuarea unor verificari pentru stabilirea exacta a starii de fapt, urmand a fi luate masurile legale care se impun.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...