Scrie un comentariu

Conform surselor TurdaNews, inaugurarea porțiunii de autostradă dintre Turda și Aiud va fi anunțată pentru data de 30 noiembrie 2017, la ora 12.00. Este vorba despre loturile 3 și 4 din autostrada A10 Turda - Sebeș.

 

Lotul 3 al autostrăzii, între Aiud și Decea (12,45 km), se știa că poate fi inaugurat la finele lunii noiembrie 2017, întrucât lucrările erau foarte avansate. Lotul 3 a fost realizat de Asocierea Tirrena Scavi SpA - Societa Italiana per Condotte d’Acqua SpA, la valoarea de 420.511.921 lei.

Însă, lotul 4 al autostrăzii, între Decea și Turda (16,30 km), a întâmpinat unele probleme în zona lacului de la Stejeriș, unde a fost o alunecare de teren. Constructorul, Asocierea PORR Construct SRL - PORR Bau GmbH, a făcut eforturi și s-a mobilizat pentru remedierea problemei, astfel încât porțiunea să fie dată și ea în funcție în acest an, așa cum oficialii din Ministerul Transporturilor au dat asigurări, în mai multe rânduri. Valoarea lucrărilor pe acest lot se ridică la 470.004.894 lei.

Lotul 4 conține și cel mai spectaculos nod rutier construit până acum în România,  care face legătura între două autostrăzi (A3 și A10) și un drum național/european.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator