Scrie un comentariu

Evenimentele se succed cu rapiditate la cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun. Organizatorii au pus la cale un amplu program artistic, în fiecare seară sunt pregătite spectacole de colinde și obiceiuri de iarnă.

 

Miercuri a venit rândul tânărului Călin Pop să încânte audiența cu un program de colinde proprii, urmat de ansamblurile Casei de Cultură din Turda, Țarina și Datina Turdeană, care au prezentat obiceiuri de iarnă.

”Astăzi m-am simțit nemaipomenit de bine pe scena Târgului de Crăciun de la Turda, unde am susținut un recital de colinde și poezii. Mi-am lansat câteva colinde proprii pe care le-am cântat în premieră pentru turdeni . M-am simțit bine pentru că l-am mărturisit pe Hristos și pentru că m-am simțit ACASĂ!

Felicit organizatorii acestui frumos târg de Crăciun și mulțumesc doamnei director de la casa de cultură, Ana Sevan pentru invitație!

Am fost acompaniat la orgă de Neluțu Crișan, iar de fotografii s-a ocupat ca de fiecare dată, neobositul fotograf Marius Romilă, un expert al fotografiei!”, a spus Călin Pop.

Reamintim că, Primăria Municipiului Turda a pregătit un program special în perioada 5-24 decembrie, menit să vă bucure sufletele și să aducă un strop de magie sărbătorilor de iarnă.

În acest context, joi, 7 decembrie de la ora 17, urmează  Concert de colinde „Noapte de Crăciun” cu Corala Bărbătească Armonia din Constanța.

Corala Armonia, aparţinând Arhiepiscopiei Tomisului, a fost desemnată cel mai bun cor bărbătesc din lume, la Jocurile Corale Mondiale de la Riga, Letonia. Cei 30 de membri ai corului, cu vârste între 24 şi 40 de ani, cântă atât muzică religioasă, cât şi muzică populară românească.

Foto articol: Marius Romilă.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator