Live Video
 

Bărbat din Săndulești acuză ca ar fi fost bătut după ce și-a cerut salariul

Un bărbat din comuna Săndulești, Vili Baciu, s-a prezentat la IML Cluj, acuzând că a fost bătut de fostul său angajator, în momentul în care s-a dus să își ceară salariul.

 

Colegii de la Gazeta de Cluj au vorbit cu bărbatul din Săndulești, în momentul în care acesta era la IML Cluj. „I-am dus timp de câteva luni, cu microbuzul, muncitorii strânşi de pe sate, taman până la Bistriţa, la o firmă de confecţii metalice unde el lucra – ca şi subcontractor – şi se pare că nu şi-a respectat contractul, astfel că respectivii şi-au încetat colaborarea cu el. Am făcut şi alte munci acolo, doar ca să-i ajut pe bieţii muncitori în lungile ore cât mă aflam acolo, la Bistriţa – aşa că nu m-am mulţumit să fiu doar un simplu şofer. De aceea mi-am zis că nu renunţ la ultimul salariu, 1.700 de lei, fiindcă a fost meritat şi răsmeritat, asta în ciuda faptului că mulţi alţii au rămas cu buza umflată.”

Conform spuselor bărbatului, acesta ar fi primit un telefon în jurul miezului nopții, pentru a merge să-și primească banii. „Mi-a părut extrem de dubios telefonul lui însă mi-am zis că i-o fi venit – ce-i drept, târziu – mintea la cap, aşa că totuşi, prevăzător, am luat-o cu mine pe fiica mea de 14 ani. Însă, ajuns acolo l-am văzut printre sticle de alcool şi însoţit de un prieten solid. Şi, nici una nici alta individul solid a sărit pe mine, m-a imobilizat iar patronul – şi el viguros, fiindcă nu are mai mult de 25 de ani – a început să-mi care la pumni, peste tot. N-am putut riposta pentru că mă aflam la el în curte şi acest lucru mi-ar fi complicat viaţa. Mi-a spart arcada, mi-a învineţit ochiul, mi-a dat în coaste peste mână. Îmi tot spunea, obsesiv, în timp ce mă lovea, că-mi arată el dacă-mi doresc banii lui.”, a declarat Vili Baciu pentru Gazeta de Cluj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat pentru Gazeta de Cluj: „La nivelul unităţii de poliţie din Sănduleşti a fost depusă o plângere de către un bărbat în vârstă de 50 de ani; acesta a reclamat faptul că a fost agresat de către fostul patron în momentul în care i-ar fi solicitat banii care i se cuveneau. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal.”

Articolul întreg poate fi citit pe Gazeta de Cluj.

sursă foto: gazetadecluj.ro


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...