Live Video
 

Început de an fără zăpadă, în schimb vom avea ploaie!

Meteorologii estimează că pentru două-trei zile, începând de marţi, temperaturile vor scădea la nivelul întregii ţări, dar vor rămâne pozitive. Va urma un nou proces de încălzire, cu maxime diurne cam ca şi cele care se înregistrează luni,1 ianuarie, pentru ca spre finalul intervalului analizat, între 11 şi 14 ianuarie, vremea să se răcească din nou uşor.

 

De asemenea, în următoarele trei zile este o mare probabilitate să se înregistreze şi precipitaţii. Marţi, 2 ianuarie, în Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş şi Moldova, acestea vor fi însemnate cantitativ.

La munte vremea se va răci, în următoarele cinci zile fiind aşteptate valori negative şi în timpul zilei, iar nopţile vor fi aproape de pragul gerului.

Urmează trei zile de încălzire accentuată şi un nou proces de răcire până în 11 ianuarie. Tot la munte, cele mai ridicate şanse de apariţie a precipitaţiilor predominant sub formă de ninsoare vor fi în intervalele 2 – 5 şi 9 -14 ianuarie, prognozează Administraţia Naţională de Meteorologie.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...