Live Video
 

Două accidente, în câteva ore, pe drumul național Turda-Alba Iulia! Avem nevoie de autostradă!

modulo 550

Două accidente violente s-au petrecut, în această dimineață, pe drumul național care leagă localitățile Turda și Alba Iulia. Traficul auto a fost blocat, pentru circa 1 oră. Interesant este căambele accidente s-au petrecut într-o zonă care este acoperită de lotul 3 al autostrăzii Turda-Sebeș, care se putea da în folosință de la începutul lunii decembrie 2017, dar care va fi recepționat doar în 9 ianuarie 2018.

 

Primul accident a avut loc în jurul orei 9.00, în localitatea Decea.

”Potrivit IPJ Alba, un tânăr de 30 de ani din București, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o depășire într-o zonă unde această manevră este interzisă şi a intrat în coliziune cu o maşină ce circula din sens opus, condusă de un tânăr de 23 de ani din Alba Iulia.

În urma impactului, o tânără de 25 de ani, din judeţul Bihor, pasageră în autoturismul care a intrat în depășire, a fost rănită grav, iar cei doi șoferi au suferit leziuni corporale ușoare.”, precizează Alba24.ro.

Al doilea accident a avut loc cu circa 3 ore mai târziu, la ieșirea din Decea spre Alba Iulia. Traficul auto a fost blocat timp de aproximativ 1 oră.

”Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, un șofer în vârstă de 52 de ani din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cluj spre Alba Iulia, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Bihor. În urma accidentului, bărbatul din Bihor și o femeie, pasageră în autoturismul înmatriculat în Alba, au suferit leziuni ușoare și au fost transportați la spitalul din Aiud.”, menționează Alba24.ro.

Ambele accidente au avut loc într-o zonă ”acoperită” de lotul 3 al autostrăzii Turda-Sebeș, respectiv de la intrarea în Decea, până la intrarea în Aiud. Acest lot ar fi trebuit dat în funcțiune la începutul lui decembrie 2017, însă recepția a fost amânată de CNAIR, anunțându-se că va fi efectuată abia în 9 ianuarie 2018. Nici lotul 4 al autostrăzii, care leagă Turda de Decea, nu va fi dat în funcțiune, deși conform unor poze și filmări efectuate pe traseu,lucrările ar fi finalizate. recepția acestui tronson va avea loc undeva în primăvară.

Foto: Alba24.ro


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...