Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Muzeul turdean deschis de Ziua Unirii

kaufland 650x100 22.12

Cu prilejul aniversării a 159 de ani de la unirea sub un singur domnitor a celor două țări românești, în data de 24 ianuarie 2018 Muzeul de Istorie Turda va avea program normal de funcționare.

 

„Îndemnăm turdenii, și nu numai, să viziteze expozițiile muzeului și să vizioneze filme documentare despre această zi, devenită simbolul unității și solidarității naționale” transmit reprezentanții muzeului.

Reamintim că la Turda, de Ziua Unirii are loc o dezbatere istorică cu începere de la ora 11 în sala mare a primăriei, urmează alte activități de la ora 16 în Parcul Central: Spectacol folcloric susținut de  ansamblurile folclorice Țarina, Datina Turdeană din Turda, Rapsodia Someșană din Cluj Napoca, alături de artiștii Crina Prața, Nicoleta Hădărean, Lorena Râza și taraful de Turda.

În cadrul spectacolului va susține un recital îndrăgita interpretă de muzica populară SAVA NEGREAN BRUDAȘCU. Scenete cu actorii teatrului din localitate, hora unirii, foc de artificii, intrare liberă la patinoar si o masă tradițională unde se va servi fasole cu cârnați și ceai cald, sunt alte repere ale zilei.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...