Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Eurovision, Salina Turda: „E o premieră absolută și un act de mare curaj această semifinală de la Turda” (Video)

kaufland 650x100 22.12

Sala Mare a Primăriei din Turda a găzduit astăzi conferința de presă premergătoare semifinalei Eurovision 2018, ce va avea loc duminică, în Salina Turda.

 

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a declarat: „E o premieră absolută și un act de mare curaj această semifinală de la Turda. Vreau să mulțumesc celor două echipe, ale Primăriei și ale TVR, foarte implicate, care săptămână de săptămână au dus o muncă titanică.”

Directorul interimar al TVR, Doina Gradea, a declarat: „E mult curaj în acest eveniment, e o echipă profesionistă, combinată de la studioul teritorial Cluj, alături de studioul de la București, de la Primărie, împreună cu angajații de la Salina Turda. Noi de aici începem, oricine vrea să facă un eveniment identic, va știi că întotdeauna, primii au fost cei de la TVR, împreună cu Primăria Turda și Salina Turda.”

Prezentatorii evenimentului vor fi Diana Dumitrescu și Cezar Ouatu, în timp ce în camera verde va fi Loredana Corchiș.

Semifinala Eurovision din Salina Turda va avea loc duminică, începând cu ora 21.

Primăria Turda a organizat o tombolă, unde 100 de persoane din Turda vor putea participa în Salina Turda, la aceste eveniment. Lista câștigătorilor o găsiți aici.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...