Scrie un comentariu

Magistratii au decis să îl condamne pe un tânăr pentru șantaj. Acesta trebuie să execute trei ani de închisoare.

 

Tânărul, care este din județul Sălaj, a fost condamnat de către magistrații Curții de Apel Cluj la trei ani de închisoare, cu executare, după ce a șantajat o femeie. Premiera constă că actul în sine a avut loc pe aplicația de Messenger de la Facebook, bărbatul din Sălaj cerându-i victimei suma de 1800 de euro pentru a nu distribui poze cu ea goală. Interesant este faptul că bărbatul avea pozele de la victimă, care i le trimisese în cadrul unor conversații anterioare, relatează Monitorul de Cluj.

Silviu Ioan Bode, originar dintr-o comună din județul Sălaj, în vârstă de 29 de ani, a șantajat-o pe o femeie cu care purtase discuții pe Facebook și cu care schimbase poze în care cei doi erau dezbrăcați.

Ulterior, inculpatul a amenințat-o că, dacă nu o să primească 1.800 de euro, va distribui fotografiile compromițătoare prietenilor ei.

La aplicarea pedepsei, magistrații au ținut cont și de faptul că, pe când avea 17 ani, Bode și-a omorât tatăl. Tânărul fusese liberat condiționat în 2010, arată Clujust.ro.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator