Live Video
 

maxiprest mai2018

Actorul Vali Popescu a alergat 30 de km de 8 martie (Video)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Actorul Teatrului „Aureliu Manea” din Turda, Valentin Popescu, a alergat 30 de km în această dimineață, pentru teatrul turdean, dar și pentru doamne și domnișoare, cu ocazia zilei de 8 martie.

 

Traseul a fost unul simbolic, de la Teatrul din Cluj Napoca, până la Teatrul „Aureliu Manea”. Actorul a pornit la ora 8 din Cluj, și a ajuns în jurul orei 11 în fața teatrului.

La finalul celor 30 de km alergați, Vali Popescu a declarat: „Îi așteptăm pe spectatori într-un număr cât mai mare. Dacă eu am venit de la Cluj, până la teatru, pe jos, sunt convins că ei pot veni la teatru din micro, din centru sau din orice colț al Turzii. Vrem să avem sala plină, să nu se încapă se scaune, să se stea și pe culoar.”

Directorul teatrului turdean, Cătălin Grigoraș, a declarat: „Îi mulțumim lui Vali că a făcut efortul ăsta, pentru el, pentru teatru, pentru doamne că este 8 martie. Vă așteptăm pe 10 martie la premierea care va avea loc la teatru, -Ultima haltă în paradis-, atât pe doamne, domnișoare, dar și pe domni.”

La finalul acțiunii, când Vali a mai alergat 150 de metri, pentru a atinge fix 30 de km. ????


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...