Scrie un comentariu

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pe următoarele două săptămâni, în perioada 19 martie – 1 aprilie, în regiuni din ţară. Urmează aproape o săptămână întreagă cu vreme foarte rece şi ninsori, apoi se mai încălzeşte.


În Transilvania, valorile termice vor fi în scădere până spre sfârșitul primei săptămâni și vor caracteriza o vreme deosebit de rece, geroasă în depresiuni, în diminețile zilelor de 23, 24 și 25 martie, când temperatura va coborî sub -10 grade. În acest interval, media maximelor va fi de 0-2 grade, iar a minimelor va scădea de la -3 grade, la -9 grade.


La sfârșitul primei săptămâni, vremea se va încălzi și se vor înregistra valori în jurul normelor, iar în cea de-a doua, variațiile termice nu vor fi importante. Astfel, media valorilor diurne va fi de 8-10 grade, iar a celor nocturne de -4, respectiv 0 grade.


Până în data de 23 martie, temporar vor fi precipitații moderate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare. Probabilitatea de precipitații predominant sub formă de ploaie va fi în creștere din nou după data de 27 martie.

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator