Live Video
 

Atenție dacă aveți drum în zona Gilău! Cad pietre!

modulo 550

pietre

Consiliul Județean Cluj îi atenţionează pe cei care tranzitează drumul județean 107P Gilău (DN1) – Someşu Rece – Mărişel – Fântânele (DN1R) să circule cu prudenţă întrucât, recent, s-au înregistrat mai multe sesizări vizând căderi de pietre de pe versanți. 


„În urma unor sesizări venite din partea persoanelor fizice dar și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj, o echipă de intervenții a intervenit pe DJ 107P, în zona localităților Gilău - Someșul Cald - Lacul de acumulare Tarnița, pentru a înlătura pietrele căzute de pe versanți pe carosabil”, transmite Consiliul Județean Cluj.


Potrivit unui comunicat de presă al CJ Cluj, “drumul județean 107P nu a fost niciun moment închis sau blocat traficului rutier, căderile de pietre fiind localizate punctual, pe o suprafață redusă a carosabilului, astfel încât circulația s-a desfășurat în condiții normale. 


 De altfel, desprinderile de pietre și bolovani de pe pereții abrupți de stâncă sunt fenomene naturale obișnuite în această zonă, acestea realizând-se anual, de obicei primăvara, odată cu producerea dezghețului și creșterea temperaturii atmosferice.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...